Игор Стефановски Иџе со нов пехар – за европската шампионска титула!

0
61

Игор Стефановски – Иџе доби ново признание вечерва во Брага, Португалија. Светската автомобилистичка асоцијација (ФИА) вечерва ја одржа церемонијата на врачување на пехарите за најуспешните автомобилисти за изминатата сезона – 2023, каде Иџе, го доби пехарот за шампионската титула во европскиот шампионат на ридско-брзински натпревари.