Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

ДЕМОКРАТИ бараат итно да престанат преговорите со Бугарија и да се распушти заедничката мултидисциплинарна „експертска комисија“ за историски и образовни прашања.
ДОСТА ја продавате македонската историја, се вели во објавата на Демократи на ФБ.