Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Вечерва опожарени се две паркирани возила на паркинг пред познат хотел во Охрид. Огнот го изгасна против пожарната служба од Охрид. Настанот се случил во време на полициски час

На местото на пожарот во моментов увид врши СВР Охрид.

Дознаваме дека во инцидентот нема повредени, а причинета е материјална штета.

Извор: News1.mk Видео: Читатели