Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Лазар Секулоски  (28) почина на Инфективната клиника во Скопје од КОВИД 19 , каде последните денови бил на распиратор.

Прво бил хоспитализиран во Охрид, а откако му се влошила состојбата бил пренесен во Скопје. Секулоски било дијабетичар и имало проблеми со тироидната жлезда.

фото: Архива