Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Ова е новиот Клинички центар во Белград. За тоа време, додека Вучиќ гради спејс шатли од болници и добива избори затоа што мисли на достоинствено лекување на народот, луѓето во Македонија се лекуваат во шупи, во супстандардни услови кои се мерат со клозети, во згради од пред 70, па и 100 години, каде шетаат глувци, лебарки и труе на крв, мочки и на агонична смрт. ℹ А, директорите на Венко дури УБЕДУВААТ ете -дека тоа било ЕВРОПСКО ЗДРАВСТВО.Србија веќе привршува со првата фаза која чинеше 69 милиони евра.Вучиќ не ги лекува луѓето во пластични бараки кои пламнуваат и за три минути во нив горат 15 луѓе.Ние сме Африка во моментов, пишува Јоци во својата ФБ објава.