Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Трет ден како гори во струшко на потегот помеѓу селата Белица и Радолишта на ридот. Во текот на денот се повеќе е забележливо како огнот е проширен на поголем дел од ридот кон селото Белица.

Надлежните не превземаат никакви активности за ставање под контрола на пожарот.