Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Државната изборна комисија соопшти дека ждрепката за утврдување на редоследот во единствената листа на кандидати ќе се одржи на денеска со почеток во 13 часот, во седиштето на Државната изборна комисија, голема сала.

Поради ситуацијата поврзана со пандемијата со Ковид-19, седницата на која ќе се одржи ждрепката ќе биде без присуство на овластените претставници на политичките партии, коалициите и групите избирачи.