Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ денес беше во посета на Жандармеријата во Краљево. Во таа прилика тој им порача дека треба да се на готовс и дека во секој момент може да спроведат акција.

Вучиќ е сигурен дека тие се подготвени да го заштитат својот народ на Косово и Метохија. Во чест на посетата на Вучиќ, припадниците на жандармеријата ја отпеа во еден глас химната за косовскиот јунак „Христе Боже“.

Во тој момент на многу присутни им надојдоа солзи…