Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

-Промоција на процес за следење на загадувањето на воздухот, Air Spot

За Охрид – заокружи бр. 98,

-истакнуваат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”