Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

АМСМ информира дека на патниот правец крак Маврово – Дебар, од 09:45 часот се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила.

Од таму велат дека забраната е поради врнежи од снег.