Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Учениците во ОУ „Исмаил Ќемали“ излегоа на марш во Скопје. Тие велат дека сакаат да се потсетат на своите другари, пет од ова училиште, кои ги загубија животите во страшната несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија, објави ТВ 21.

„Како да се одржи настава, кога соучениците не се меѓу нас“, велат тие.

извор: ТВ 21.