Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Националниот парк Пелистер остана и без „Ловечката куќа“. Според информации од битолските планинари и фотографиите кои ги испратија, се гледа дека изгорела „Ловечката куќа“ на Пелистер.

Засега не се знае кога точно се случил пожарот, бидејки во Противпожарната единица во Битола никој не пријавил дека имало пожар.

фото: Сашо Ставрев/ фејсбук