Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

За кратко почнува конференцијата на бугарското обвинителство за истрага на трагедијата во која загинаа 45 лица, кои се наоѓаа во автобусот на „Беса транс“.

Во ВО ЖИВО ја пренесува Алсат и истата може да ја следите на овој линк.