Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. Дадов предлог до Советот на Град Скопје на својата наредна седница да одлучува за доделување на парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите.Градот Скопје уште еднаш изразува длабоко жалење и сочувство до семејствата на настраданите, а на повредените им пожелува побрзо закрепнување, вели градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска.