Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Јавното претпријатие Национална радиодифузија-Скопје потрошиле 1.315.500 евра за набавка на новогодишни пакетчиња. Во услови на економска криза, претпријатието портошило енормна сума покажуваат податоците за извршени јавни набавки.

-Милион и триста илјади евра… За пакетчиња. И така, дојде дедо мраз кај некои гадови од власт, за другите деца ќе собираме донации. Крв ви ебем…, напиша Божидар Божиновски на својот фејсбук профил, споделувајќи бројки од јавни набавки.