Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Тетовските пожарникари попладнево интервенираат за гаснење на пожарот што се случи во индустрискиот дел на градот, во близина на спортско-рекреативниот центар.
Пожарот е пријавен во полицијата во 15.30 часот и зафатил неколку монтажни објекти-бараки.

Нема информации за повредени лица.
Повеќе детали околу настанатата штета се очекуваат во текот на денот.

Фото: МИА