Адреса

Карпош Војвода Бр. 33 Охрид

Контакт

Тешко на држава во која Стојанчe керамида брани, а Филипче лечи. Секоја минута по еден човек во Македонија заболува од КОВИД, се вели во соопштението од ВМРО ДПМНЕ.

Тие во продолжение на истото додаваат:

Секој час во изминатово деноноќие по еден човек го загубил својот живот. На секој час некое семејство во државава останало без свој близок заради неспособноста на Филипче.

И додека бројките се поразителни, Филипче вели дека се е под контрола. Филипче до каде сме со оставката кога на секоја минута имаш по еден заболен?!

Бројките покажуваат дека Филипче нема ниту план, ниту стратегија, а државата е оставена сама на себе.

Филипче требаше да си даде оставка уште вчера, но и денес не е доцна, граѓаните очекувааг одговорност, се вели во соопштението од ВМРО ДПМНЕ.