Во ОУ “Братство единство” денеска се одбележа Денот на Европската недела на спортот.

0
59
Во ОУ “Братство единство” денеска се одбележа Денот на Европската недела на спортот.
Младите со перформанс и спортски игри дадоа свој придонес во одбележувањето.
Настанот се организира во соработка со Агенцијата за млади и спорт, напиша во својата објава градоначалникот Пецаков.