(ВИДЕО) Луѓе висеа со главите надолу откако се расипа забавен парк во Канада

0
101

Луѓе останаа да висат со главите надолу во канадски забавен парк, откако се расипа при работа.

 

https://www.facebook.com/reel/212276131863432

 

 

VOA