(ФОТО) Градот Костур на почетокот на 20 век

0
125
Ретка фотографија од градот Костур во Егејска Македонија направена на почетокот од овој век, кога во градот сеуште живееѓе значајно Македонско население.
А еве како изгледа Костур денес :
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3YeuEKmNpD8H3qkVDLn75WT_B4-OCKh49uSw-dd_JQYIOMe0lI_miWOf0&v=oLfn7bz2CEI&feature=youtu.be