Пецаков: Започнавме со промена на оштетените детски реквизити

0
25

Започнавме со промена на оштетените детски реквизити. Првично се менуваат на детските игралишта кај каналот Студенчишта и на улица “Кеј Македонија”.
Акцијата за промена на оштетените детски реквизити продолжува и на другите игралишта.
Вредноста на проектот изнесува 403 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, напиша на својот ФБ профил Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков