Aгелер ќе ќе го посети Собранието ќе се сретне со Митрески

0
35

Американската амбасадорка во земјава Ангела П. Агелер денеска ќе го посети Собранието на Република Македонија.

Како што е објавено на веб страницата на Собранието, амбасадорката Агелер ќе одржи протоколарна средба со претседателот на Собранието, Јован Митрески.