Мицкоски: Плодна и пријателска вечера со Ричард Гренел, американски дипломат и добар познавач на состојбите на Балканот

0
38

Плодна и пријателска вечера со Ричард Гренел, американски дипломат, поранешен директор на американската разузнавачка служба и добар познавач на состојбите на Балканот. Економија, енергетика и владеење на право, теми за продлабочување на соработката, напиша на својот ФБ профил премиерот Христијан Мицкоски.