Изложба на Бетмен во Велика Британија

0
137

Настанот во Лондон го слави Денот на Бетмен на 16 септември, 100-годишнината на Ворнер Брос, а исто така и 15 години од објавувањето на прославеното продолжение на Кристофер Нолан „The Dark Knight“.

 

 

VOA