(ВИДЕО) Полицајци нападнати од оси додека апселе осомничен

0
106
Стотици оси нападнале полицајци додека апселе осомничен. На снимката се гледа како полицаец го нарушува гнездото на оси додека го брка осомничениот. За време на апсењето, полицајците претрпеле повеќекратни убоди од оси.
Според полицискиот оддел во Сиетл, осомничениот бил пренесен во болница за медицинска помош а подоцна и во затворот во округот Кинг.
VOA