(ВИДЕО) Гладна мечка го прекина семејниот пикник во Мексико

0
127

Гладна црна мечка го прекина семејниот пикник во Мексико. За среќа никој не е повреден. Инцидентот се случил на локацијата на еколошкиот парк Чипинке, кој се наоѓа во северната држава Нуево Леон. Областа е дел од природното живеалиште на црната мечка.

 

 

 

VOA