(ФОТО) Легендата од македонските народни приказни со своите две ќерки некогаш и сега!

0
318

Најпознатиот лик од мкедонските народни приказни кој остави голема трага буквално во секоја негова улога на приказните , легендарниот Лазар Бараков на две одделни фотографии со своите ќерки.

Лазар Бараков и неговите две ќерки – убавици кои го прават горд татко со своите животни одлуки и професии!

Некогаш со црна брада и коса, денес скоро обелен, но тоа е тој истиот Лазар Бараков кои сите го знаеме и сакаме. Легендата од Македонските народни приказни!
foto FB