Георгиевски: Воздржаноста на Северна Македонија за резолуцијата на ООН за прекин на огнот во Газа е направедна

0
97

Воздржаноста на Северна Македонија за резолуцијата на ООН за прекин на огнот во Газа е направедна и нехумана, напиша на својот ФБ Профил Љубчо Георгиевски од ВМРО НП.

извор: ФБ Ljubco Georgievski