(ВИДЕО) Галијата од место на среќа, до хорор глетка

0
162
Познатиот инфлуенсер Стефан Спиркоски утрово објави видео од една од галиите во Вардар во центарот на Скопје која нај благо речено изгледа морбидно.
Искршени прозорци, откорнати штици од конструкцијата, и ред други оштетувања на објектот прават една грда слика на неред, хаос и немање одговорност во нај строгиот центар на главниот град.
Галијата која се распаѓа со години не работи, порано во неа имаше ресторан и хотел, и беше снимена од речиси сите патувачи кои снимаат репортажи низ светот.
Претходно беше опожарена, а сега е хорор место во центарот на градот.
https://www.facebook.com/watch/?v=1368737443714048&extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing&mibextid=cr9u03
видео инстаграм : stefan_spirkoski
фото Принтскрин