(ФОТО) САД зафатени од обилни снежни врнежи

0
165

Голем дел од САД е зафатен од првиот поголем продор на поларниот вртлог кој условува вистинска зима и обилни снежни врнежи.

 

 

 

fb Славчо Попоски