Штиклата од шоуто на Варошлија била на Олга Костовска

0
65

Познатиот стилист Сергеј Варошлија, кој гостуваше во „Лазаров Поткаст“ кажа чива била штиклата која што ја користел како телефонска слушалка во неговото поранешно телевизиско шоу „Струдио мода“.

Штиклата била сопственост на неговата блиска другарка Олга Костоска, ќерка на бизнисменот и поранешен градоначалник на Скопје Трифун Костовски, која му ја поклонила штиклата за емисијата.

Во овој поткаст Варошлија зборува за подемот во неговата карира но и падот во кариерата, проблемите со наркотици и сите премрежја кои ги поминал низ неговиот живот, а емисијата оствари рекордна гледаност.