Мицкоски: Двојна победа на изборите- да победи надежта, правдата, триумф на народот кој ќе си ја врати Македонија во своите раце

0
62

Двојна победа на Претседателските избори и Парламентарните избори, да победи надежта, правдата, триумф на народот кој ќе си ја врати Македонија во своите раце, вели Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Да застанеме силно под сонцето на слободата, надежта и да ја градиме иднината!