(ВИДЕО) На езерото Младост кај Велес, уловен амур тежок 25 килограми

0
63

Во саботата на  11 мај, на езеро Младост уловен амур, тежок 25кг, го уловиja Јаниел Јанчев и Јанчев Тоше кој веднаш потоа по спoртскиот кодекс на риболовците беше врaтeн е во водите на езерото.

 

fb