Македонската православна црковна општина “Свети Спас” во Лаацен-Хановер организираше работна акција за уредување на дворното земјиште околу црквата

0
52
Македонската православна црковна општина “Свети Спас” во Лаацен-Хановер вчера и денес организираше работна акција за уредување на дворното земјиште околу црквата. Колку е убаво кога во слога и братољубие сите заедно денес се погриживме за расчистување и уредување на црковниот двор, – изјавија од црковниот одбор на МПЦО “Свети Спас”.