(ВИДЕО) Британскиот премиер со топла прегратка кон својата колешка, италијанската премиерка

0
66

Британскиот премиер – Риши Сунак ја поздрави италијанската премиерка Џорџа Мелони со топла прегратка на церемонијата за добредојде на самитот на Г7.

Сепак, нејзиниот израз на лицето и реакцијата на брзиот гест станаа вирални на социјалните мрежи.

Денеска во Бари, Сунак и Мелони беа фотографирани како се држат за раце и се гледаат во очи. Тие, исто така, беа видени како нежно се држат за рамениците додека Сунак, малку агресивно, се наведнува кон Мелони.

fokus.mk