Попис за отпис на резултатите: Македонците со декларација

0
40

Тирана заради поддршка од Софија на европскиот пат мижи пред критиките на Македонците за резултатите од пописот. Од Грција порачуваат – предуслов за европскиот курс е точноста на податоците

DW