Украинската мисица Анастасија Лена ја замени својата мис-лента со автоматска пушка

0
614

Украинската мисица Анастасија Лена ја замени својата мис-лента со автоматска пушка и позираше во дивината. Таа зборува пет јазици, дипломирала маркетинг во Киев, а работела и како менаџер за односи со јавноста. Таа го нарече претседателот Зеленски „вистински и силен лидер“.