Лукоил: Има доволно резерви на нафта и нафтени деривати

0
456

Лукоил Македонија непречено го продолжува своето работење во нормален режим, информираат од компанијата.

Има доволно резерви на нафта и нафтени деривати. Дополнително, Лукоил Македонија ги демантира шпекулациите кои се шират по социјалните медиуми за евентуално затворање или продажба- велат оттаму.