(ВИДЕО) Влатко Миладиноски: После 4 години се вративме на местото на “злосторот”!!

0
232

Фолк пејачот Влатко Миладиноски на својот фејсбук профил објави видео од настан кој како што го рече „местото на Злосторот“ или појасно да биде во Егејска Македонија.

Деновиве тој имаше настап во Негуш , место помеѓу Воден и Солун во Егејска Македонија. Неговиот настап беше посетен од голем број македонци , впрочем се гледа и од самото видео а во објавата Влатко напиша:

-После 4 години се вративме на местото на “злосторот”!!
Го повторивме настапот во Негуш,помеѓу Воден и Солун!!
Погледнете го целото видео на линкот на Youtube што е објавен во коментар!!