(ФОТО) Женава се вика Радојка и најверојатно е изгубена, се наоѓа во Соборниот Храм во Скопје

0
192

На социјалните мрежи се споделува фотографија од Радојка, како што пишува во постот. Најверојатно станува збор за загубена жена која потекнува од Просениково -Струмичко.

Според нејзиното тврдењр има две ќерки кои се викаат Ленче и Марина па долколку ја видат нека ја побараат.