Почина д-р Горан Беговиќ, субспецијалист хирург – претседател на Самостојниот синдикат на вработените во Клинички центар Скопје

0
163

Со огромно жалење и неверување објавуваме дека денес починал Д-р Горан Беговиќ, субспецијалист хирург.
Др.Беговиќ беше и Претседател на Самостојниот синдикат на вработените во Клинички центар Скопје, и како Претседател на ССКЦ оствари многу за сите колеги дел од клиничкиот центар.
др.Беговиќ секогаш ќе биде дел од Синдикатот на Клинички.
Нека ти е лесна земјата и вечна ти слава почитуван докторе!

извор: Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ