Пецаков: Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид извршија поставување на нова водоводна линија на улица „Булевар Туристичка “

0
213
Целта на овој зафат е обезбедување на навремено и квалитетно водоснабдување на жителите.
Се постави цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф160 мм во должина од 52 метри, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.