Емотивна фотографија на Иван со малиот Ѓорѓе Јуниор

0
229

Пред нешто помалку од една недела, Иван Иванов, синот на поранешниот претседател Ѓорѓе Иванов, ја објави првата фотографија од својот син на социјалните мрежи и ги воодушеви сите.

Имено, Иван фотографијата ја објави на 8 септември, односно на Денот на независноста на Македонија, а под неа напиша.

„Знае сводот вечен, знае сиот свет…“ напиша Иван на фотографијата на која го држи својот син во рацете и двајцата свртени кон споменикот на најголемиот македонски јунак, Гоце Делчев.

Инаку, Иван е во среќен брак со убавата Јана со која минатата година во месец април се остварија во улога на родители.

glamur.mk