Македонската репрезентација во веслање замина за Букурешт на Балкански шампионат

0
222

Престојниов викенд  16 и 17 септември во Букурешт ќе се одржи Балканскиот шампионат во веслање, каде учество ќе земе и македонската репрезентација во веслање, која ја сочинуаат струшки веслачи.

Покрај македонија на шапионатот учество ќе земат и репрезентации од Романија, Грција, Хрватска, Албанија, Бугарија, Турција, Србија и Босна.