„Жени, не објавувајте слики од вашите момци, никогаш не знаете чиј сопруг е тој“, порача Лила

0
107

Водителката често ги информира своите следбеници каде е и што прави, па така овој пат објави фотографија од матичната телевизиска куќа во која работи. Покрај тоа она што ги зачуди речиси сите е сторито кое го објави на својот Инстаграм а гласи:

„Жени, не објавувајте слики од вашите момци, никогаш не знаете чиј сопруг е тој“

Со ова порака Лила дирекно им порача на жените да внимаваат со кого влегуваат во врска, пред да биде доцна. Дали таа се има “изгорено“ од некое момче и се нашла во иста ситуација или пак само и се допаднал овој статус, останува мистерија.

 

zenskimagazin.mk