Косовски фудбалер пак „леташе орли“

0
91

Албион Рахмани, дваесет и тригодишниот напаѓач на романски Рапид, ја премина границата

Победата на својот тим реши да го прослави голот покажувајќи го со рацете знакот на орелот, стар албански симбол.