(ФОТО) Најдобриот македонски тенисер Ивановски одржа тренинг со неповторливиот Ѓоковиќ

0
65

Најдобриот македонскиот тенисер Калин Ивановски во Белград денес одржа тренинг со неговиот идол и најдобриот тенисер во историјата Новак Ѓоковиќ.

Конечно денес му се исполни желбата на 19-годишниот Калин Ивановски успеа да го запознае големиот Новак Ѓоковиќ, а истовремено тој беше инегов „спаринг-партнер“.

 

 

 

javisejuzna.mk