Пецаков до ОО СДСМ: „Грејна сезона“ – А бе соземите се партија водите, не фолклорно друштво

0
28

НАСЛОВ: „Грејна сезона“

Нешто од прилика како наслов за видео за стенд ап комедија, од рубриката загрижени граѓани…(инстаграм, тик ток , фб и останати социјални мрежи)
Веќе ми е криво шо го пишав претходниот пост, требеше директно за оваа јавна прозивка…
А бе соземите се партија водите, не фолклорно друштво…( по шо секако не ве биват за водење ДРЖАВА), напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.

извор: ФБ Pecakov Kiril