Левица: Пратеникот од редовите на ДУИ, Арбен Зибери, се обиде да го нападне пратеникот КРМОВ!

0
226

На денешната тензична седница во Собрание, пратеникот од редовите на ДУИ, Арбен Зибери, се обиде да го нападне пратеникот КРМОВ!
Им порачуваме на амнестираните насилници од ДУИ дека времето на плашење на македонскиот народ заврши и дека нивните послушници ДПМНЕ и СДС се делегитимирани одамна во очите на македонскиот народ.
Нови времиња доаѓаат и нова историја ќе се пишува во македонското Собрание, се вели во објавата од Левица.

Извор: левица