Апасиев: Ако ви треба пародизација на процесот – еве ви го!

0
80

Пратеникот од Левица, Димитар Апасиев на денешната седница, по однос на амандманите за спречување на носењето штетен и недемократски Деловник)

„Еве го ‘Жан Моне’ процесот! Одличен е! Европски, по сите стандарди, по сите шверцерски стандарди на ДУИ. А Вие како слуга на ДУИ, супер си ја извршивте функцијата. Ако ви треба ПАРОДИЗАЦИЈА на процесот – еве ви го.“, се вели во објавата од Левица.

извор: левица